ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ,ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ,Χωρίς κατηγορία Δια ζώσης και εξ αποστάσεως διδασκαλία στο σχολείο: μεταβάσεις και επιπτώσεις – Υλικό Εσπερίδας

Δια ζώσης και εξ αποστάσεως διδασκαλία στο σχολείο: μεταβάσεις και επιπτώσεις – Υλικό Εσπερίδας

Τη Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παιδαγωγική τηλε-εσπερίδα με θέμα “Δια ζώσης και εξ αποστάσεως διδασκαλία στο σχολείο: μεταβάσεις και επιπτώσεις”. Η εκδήλωση οργανώθηκε από τις Συντονίστριες Εκπαιδευτικού Έργου Παιδαγωγικής ευθύνης, Βαΐα Αγγέλη, κλάδου ΠΕ 02 (Φιλολόγων) και Αλεξάνδρα Αναστασιάδου, κλάδου ΠΕ06 (Αγγλικής Φιλολογίας) σε συνεργασία με το Κ.Ε.Σ.Υ. Πιερίας.

Εισηγήτρια ήταν η κα Νότα Βούρα, κλινική ψυχολόγος του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Κατερίνης η οποία κάλυψε το θέμα «Η ψυχική υγεία των εφήβων από τη δια ζώσης στην εξ αποστάσεως διδασκαλία».

Ενώ, η εσπερίδα συνεχίστηκε με την εισήγηση της κας Σοφίας Σαββινίδου, ψυχοπαιδαγωγό, επιστημονικά υπεύθυνη Κέντρου Πρόληψης ΑΤΡΑΚΤΟΣ, με θέμα «Η εξάρτηση των εφήβων από το διαδίκτυο».

Η τηλε-εσπερίδα ολοκληρώθηκε με συζήτηση. Ακολουθεί το υλικό παρουσίασης της κας Σοφίας Σαββινίδου, όπως παρουσιάστηκε στη διαδικτυακή εκδήλωση.