ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ,ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ενημερωτικές τηλεημερίδες για μαθητές από το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης

Ενημερωτικές τηλεημερίδες για μαθητές από το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης

Το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης τα τελευταία χρόνια οργανώνει ημέρες επισκέψεων μαθητών  Λυκείου στις εγκαταστάσεις του, για την ενημέρωσή τους στην Επιστήμη και Μηχανική των Υπολογιστών (Computer Science and Computer Engineering). Αυτή την ακαδημαϊκή χρονιά, εξαιτίας των ειδικών συνθηκών λόγω της πανδημίας, οι ενημερωτικές δράσεις πραγματοποιούνται σε δύο φάσεις, αποκλειστικά με τηλεδιασκέψεις, και ομιλητές/συντονιστές είναι ο πρόεδρος και μέλη ΔΕΠ του Τμήματος.

Έπειτα από την επιτυχή ολοκλήρωση της πρώτης φάσης που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2020, έχουν προγραμματιστεί ακόμη τρεις τηλεδιασκέψεις, με το ίδιο περιεχόμενο, για τους ενδιαφερόμενους που δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν σε κάποια από τις προηγούμενες, κατά τις ακόλουθες ημερομηνίες και ώρες:

την Πέμπτη 11/2/2021, από 12:30 έως 14:00

την Τετάρτη 17/2/2021, από 12:30 έως 14:00

την Πέμπτη 25/2/2021, από 15:00 έως 16:30

Η συμμετοχή των μαθητών (και των κηδεμόνων τους εάν το επιθυμούν) καθώς και των καθηγητών που διδάσκουν μαθήματα πληροφορικής ή έχουν αναλάβει να συντονίσουν τη συμμετοχή των μαθητών τους στις δράσεις αυτές, θα γίνει μέσω της πλατφόρμας εξ αποστάσεως εκπαίδευσης webex, με σύνδεση σε διεύθυνση που θα κοινοποιηθεί στους συντονιστές των σχολείων που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής. Αυτοί με τη σειρά τους, θα την κοινοποιήσουν στους μαθητές που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν και θα αναλάβουν την οργάνωση της συμμετοχής για τις δύο πρώτες τηλεδιασκέψεις που θα πραγματοποιηθούν τις δυο τελευταίες ώρες του ωρολογίου προγράμματος.

Παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωση των Λυκείων της αρμοδιότητάς σας για τη δυνατότητα συμμετοχής στις προγραμματισμένες αυτές ενημερωτικές τηλεδιασκέψεις.

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος θα πρέπει να συμπληρώσουν την αντίστοιχη φόρμα συμμετοχής στον σύνδεσμο:

https://forms.gle/9CWir89B8NNhavfJ7

μέχρι την Παρασκευή 05/02/2021