Επιμορφωτικές δράσεις και εισηγήσεις του ΚΕΔΑΣΥ Πιερίας

Το ΚΕΔΑΣΥ Πιερίας στα πλαίσια αρμοδιότητων του, που έχουν ως κύριο στόχο την παροχή συνεχούς συμβουλευτικής υποστήριξης και ενημέρωσης στο εκπαιδευτικό προσωπικό και σε όσους συμμετέχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία, συμμετείχε ή διοργάνωσε προγράμματα ενημέρωσης για μαθητές, γονείς ή κηδεμόνες, εκπαιδευτικούς στην περιοχή αρμοδιότητάς της Υπηρεσίας μας, υπό τη μορφή ενημερωτικών ημερίδων ή άλλων δράσεων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα σχολεία και τους φορείς για την πρόσκληση προς το ΚΕΔΑΣΥ για συμμετοχή στις δράσεις, αλλά και όσες και όσους συμμετείχαν σε συναντήσεις που διοργάνωσε η υπηρεσία μας. Ελπίζουμε πως η συνεισφορά της υπηρεσίας μας ήταν ουσιαστική και πως μέσα από τις δράσεις μας κατάφερε να ενημερώσει, να προβληματίσει και να ενισχύσει τους μαθητές, το εκπαιδευτικό προσωπικό αλλά και τους γονείς της περιοχής ευθύνης μας.

Ήδη προετοιμάζονται και νέες δράσεις στις οποίες θα συμμετέχουμε ως υπηρεσία μέσα στους επόμενους μήνες. Το προσωπικό του ΚΕΔΑΣΥ Πιερίας ευελπιστεί ότι η αγαστή συνεργασία με τη σχολική κοινότητα θα συνεχιστεί και το 2023!

Πιο συγκεκριμένα, το ΚΕΔΑΣΥ Πιερίας συμμετείχε στις ακόλουθες δράσεις:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Μετάβαση στο περιεχόμενο